Jeg lavede de bedste brownie cupcakes jeg nogensinde
har smagt og det var noget af det nemmeste! Man forkæler virkelig sig
selv.
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Du kan vælge at hælde dem op i en muffins form eller hælde det i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved. Hvis du vælger at putte dem i muffins forme skal de ikke have over 30 min ellers bliver de tørre.
- 125 g. god mørk chokolade ( 80 %)
- 150 g. hasselnødder
- 160 g. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 4 spsk. kakao
- 2 spsk. vanilliesukker
- 200 g. smør
- 200 g. sukker
- 200 g. brun farin
- 6 æg (mellem størrelse)
- Evt. kakao og flormelis til glasur
I en foodprocessor hakkes chokolade og hasselnødder sammen. Mel, bagepulver, kakao og vanillesukker blandes godt sammen i en skål.
Smør, sukker og farin røres godt sammen i en røremaskine med piskeris. Æg tilsættes et ad gangen under piskning, herefter melblandingen. Til sidst røres chokolade/nøddeblandingen i. Du kan vælge at hælde dem op i en muffins form eller hælde det i en smurt form (30×40 cm) og bages ved 170 grader i 30-40 minutter afhængig af formens tykkelse – prøv med en nål, om der hænger noget ved. Hvis du vælger at putte dem i muffins forme skal de ikke have over 30 min ellers bliver de tørre.
No comments:
Post a Comment